Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Vopsea protectie radiatii electromagnetice
599
Brand
HSF55
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vopsea pentru ecranarea radiatiilor de inalta (HF) si joasa frecventa (LF). Este pe baza de liant acrilic pur de inalta calitate. Cel mai vandut produs YShield, cu o formula imbunatatita din august 2011. De 10 ani, cea mai buna vopsea de ecranare!

Ca o vopsea 0-COV fara emisii si aproape inodora HSF55-2x
Rezistenta imbunatatita impotriva umiditatii
Poate fi aplicata atat la interior, cat si la exterior
Fara metale, durabila in timp si rezistenta la coroziune
Putere excelenta de ecranare, chiar si la un singur strat de aplicare.

Eficienta de ecranare: 38 dB (99.984 %) la o singura aplicare, 45 dB (99.997 %) la doua straturi. Eficienta de ecranare este testata in mod regulat in laborator de catre Profesorul Dipl.Ing. Pauli de la Universitatea Fortelor Armate Federale Germane din Munchen dupa standardele ASTM D4935-10 si/sauIEEE-STD-299-2006.

Rezistenta perfecta la coroziune: Cele mai multe produse de ecranare care au in compozitia lor metal nu sunt protejate in mod corespunzator impotriva coroziunii. Vopselele de ecranare YShield fara particule de metal ecraneaza datorita atomilor de carbon ce intra in compozitia acestora. Prin urmare, acestea oferă rezistenta la coroziune (nu contion oxidanti) si durabilitate pe termen lung.

Strat inferior: Interior si exterior: Excelenta adeziune pe diferite straturi inferioare existente precum vopsea, glet, tapet, ciment, tencuiala, zidarie, lemn, etc.

Strat superior: Preferabil acoperit cu plastic, vopsele – emulsie pe bază de apă, vopsele de fatada sau vopsele pe baza de rasina siliconica. Foarte recomandate sunt vopsele de dispersie pe baza de silicat KEIM (Biosil, Ecosil, Optil).

In functie de compozitia lor chimică, vopsele pe baza de rasina naturala adera relativ bine. Nu recomandăm vopsele minerale pure! Datorita solicitarii maxime suportate de adeziv (conform ETAG 004) de cel putin 0.25 N/mm , se foloseste direct sub vopseaua de natura organica pura (nu minerala)!

Împământare: Trebuie să fie legata la pamant! Pentru interior va recomandam banda de impamantare EB2 si setul de impamantare ESW sau ESW+, iar pentru exterior aditivul pe baza de fibre AF3 si setul de impamantare ESA.

Rezistenta la inghet: Nu este rezistenta la inghet, insa de-a lungul experientei nostre de 10 ani, niciun produs nu a inghetat pe durata tranportului.

Ingrediente: Apa, liant acrylic pur, grafit, carbon negru, aditivi, conservanti.

Continut de COV (Compusi Organici Volatili): < 0.0 g/l (valoarea limita pentru EU este 30 g/l pentru 2010).
• Valoare Sd: ~ 0.1 m.
• Valoare Ph-: 8.
• Cantitate: 1 si 5 litri.
• Valabilitate: 12 luni.
• Acoperire standard: Interior 7.5 m /l; Exterior 5 m /l. • Culoare: Negru.
• Rezistenta la tractiune a adezivului: 2.8 N/mm .

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura